Účtovníctvo podniku ako zdroj informácií pre rozhodovacie úlohy v oblasti nákladov a cien - Potkány, Marek
Účtovníctvo podniku ako základný nástroj a metóda vnútropodnikového controllingu. Manažérske účtovníctvo. Hlavné úlohy nákladového účtovníctva. Vývojové fázy manažérskeho účtovníctva. Vzťah nákladového a manažérskeho účtovníctva a jeho väzba na controlling.