Význam informatiky pro logistický podnik
Informačná kompetencia logistických podnikov ako dôležitý konkurenčný činiteľ na trhu. Podmienky úspešnosti informačnej kompetencie. Požiadavky kladené na informačné systémy logistických podnikov. Výhody partnerstva medzi poskytovateľom informatiky a poskytovateľom logistických služieb.