Ekonomická efektívnosť chovu oviec vo vybraných podnikoch - Vláčil, Rudolf
Hodnotenie ekonomickej efektívnosti chovu oviec na 11 vybraných podnikoch. Hodnotenie výrobných a ekonomických výsledkov počnúc plodnosťou a končiac hospodárskym výsledkom chovu na jednu štruktúrnu bahnicu, resp. rentabilitou chovu. Práca poukazuje na dosah vybraných faktorov (plodnosť, spôsob zarátania dotácií do výnosov chovu) na ekonomickú efektívnosť chovu oviec.