Vymezení a aktuální problémy informační ekonomiky - Očko, Petr
Vymedzenie pojmu informačná ekonomika. Súvislosti medzi pojmami informačná ekonomika a ekonómia informácií. Úloha informácie v ekonomických mechanizmoch a jej ekonomická hodnota. Google.com ako model organizácie v informačnej ekonomike. Informačná asymetria na finančných trhoch. Bublina boomu internetových spoločností. Informačná ekonomika ako sieťová ekonomika. Internetové prostredie ako dokonalý konkurenčný trh. Spor o novú ekonomiku.