<An> Overview of forfaiting - an alternative method of financing the foreign trade - Javorska, Lenka
Základné informácie o forfaitingu, jednej z alernatívnych metód financovania zahraničného obchodu a a odhalenie jeho vývojových trendov. Forfaiting - finančný nástroj bol vyvinutý pre potreby exportérov. Uskutočňovanie forfaitingu na základe zmluvy medzi vývozcom a forfaitérom. Výhody a nevýhody forfaitingu. Forfaiting v ČR. Medzinárodná forfaitingová asociácia (IFA).