Strategickými akvizicemi k inovačnímu úspěchu? - Bannert, V.
Model strategického akvizičného a integračného manažmentu. Akvizičný a integračný proces. Hľadiská optimalizovanej integrácie. Akvizícia zodpovedajúca potrebám podniku. Vplyv fáz a úrovní integrácie na jej pokrok.