Přínosy elektronického obchodu - Froulík, Radek
Zhodnotenie prínosov, ktoré ponúkajú elektronické formy obchodovania, a to ako v rámci dodavateľsko-odberateľských vzťahov, tak aj v sfére maloobchodného predaja. Pojem elektronický obchod. Elektronická výmena dát. Elektronický B2B trh. Elektronický zásielkový predaj. Virtuálny retailing.