Možnosti sledování zadluženosti obcí v soudobé praxi - Stejskal, Jan
Možnosti sledovania zadlženosti obcí, resp. krajov. Zameranie na ukazovateľ dlhovej služby, ktorý bol direktívne ustanovený Ministerstvom financí ČR pre sledovanie zadlženosti obcí. Nástroje na sledovanie zadlženosti obcí v ČR. Obligatórny nástroj - dlhová služba. Definície a výpočet ukazovateľa dlhovej služby. fakultatívny nástroj - rating. Rating metódou CRA. Nástroje regulácie zadlženosti v medzinárodnom meradle.