Vzdelávanie v oblasti obchodu, marketingu, medzinárodného podnikania a cestovného ruchu na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave - Daňo, Ferdinand, 1959-
Charakteristika Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity (EU) v Bratislave a jej vzdelávací profil. Študijné odbory, ktoré sa na fakulte študujú. Zriadenie nových študijných odborov. Vedeckovýskumná činnosť Obchodnej fakulty. Zahraničné vzťahy Obchodnej fakulty. Medzinárodná spolupráca na Obchodnej fakulte. Spolupráca s hospodárskou praxou.