Aplikácia nových výučbových metód založených na ICT na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Kristová, Gabriela
Nové možnosti pre nový druh vzdelávania, tzv. elektronické vzdelávanie (e-vzdelávanie). E-vzdelávanie šetrí nielen peniaze a čas, ale umožňuje aj promptne sprostredkovať najaktuálnejšie poznatky a informácie. V súlade s požiadavkami informačnej spoločnosti sú na Ekonomickej univerzite v Bratislave postupne zavádzané do pedagogického procesu nové metódy a formy vzdelávania založené na ICT (information and communication technologies). Zavedenie podnikateľskej simulácie v prostredí internetu - The Global Marketplace - charakteristika a ciele systému.