Počítačová sieť Ekonomickej univerzity v Bratislave - Zdarilek, Anton
Sieťové prostredie a informačné technológie na Ekonomickej univerzite v Bratislave sú postupne budované od roku 1996. Zameranie univerzitnej informačnej siete ako špecifickej siete na komunikáciu v rámci univerzity a mimo nej. Súčasný stav siete NetEU. Prepojenie siete EU do SANETu a internetu. Realizácia kabelážneho systému. Popis vlastností a možností protokolu ATM 155 Mb/s a jeho aplikácie v rámci informačného prostredia Ekonomickej univerzity.