Actual tasks of monetary integration of the SR to the EMU - Gonda, Vladimír
Náčrt relevantných súvislostí z hľadiska menovej integrácie SR do eurozóny. Charakteristika progresu v nominálnej konvergencii slovenskej ekonomiky k EÚ 15, resp. k EMU na základe plnenia maastrichtských konvergentných kritérií. Zmeny v menovej politike NBS. Prínosy a náklady členstva SR v menovej únii a možné časové rámce vstupu do eurozóny.