Knižnično-informačné služby vo vysokoškolskom vzdelávaní - Matthaeidesová, Marta
Miesto akademickej knižnice vo vysokoškolskom vzdelávaní. Základné aspekty ovplyvňujúce postavenie KIS (knižnično-informačné služby) vo vysokoškolskom vzdelávaní. Technologický aspekt KIS. Objektovo-subjektové vzťahy v KIS. Humanizácia KIS. Informačná výchova ako služba vzdelávaciemu procesu.