Knižnice - multifunkčné vzdelávacie a kultúrne centrá Dni otvorených dverí v Slovenskej ekonomickej knižnici EU v Bratislave - Hudecová, Simona
Informácia o podujatiach organizovaných Slovenskou ekonomickou knižnicou v rámci Dní otvorených dverí v termíne 18. - 24. apríla 2005.