Určujúca úloha domáceho cestovného ruchu v rozvoji cestovného ruchu na Slovensku - Malachovský, Andrej
Predpoklady rozvoja domáceho cestovného ruchu. Hlavné trendy rozvoja cestovného ruchu a ich vplyv na domáci cestovný ruch na Slovensku. Stratégia rozvoja domáceho cestovného ruchu. SWOT analýza. Poslanie a ciele konkurenčnej stratégie domáceho cestovného ruchu. Produkty domáceho cestovného ruchu. Zdroje na podporu domáceho cestovného ruchu.