[Médiá 2004 na Slovensku]
Média na Slovensku - charakteristika trhu denníkov, týždenníkov, odborných, programových, inzertných, spoločenských časopisov v roku 2004. Tržby vydavateľských domov. Charakteristika trhu rádií, televízneho trhu, spustenie peoplemetrov. Vývoj na trhu vonkajšej reklamy.