Ochrana osobných údajov v mzdovej učtárni - Strýčková, Jolana
Cieľ zákona č.90/2005 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov. Otázky a odpovede týkajúce sa ochrany osobných údajov. Ako je vymedzená pôsobnosť zákona o ochrane osobných údajov. Ako zákon definuje osobný údaj. Kto môže spracúvať osobné údaje. Kto sú oprávnené osoby pri spracúvaní osobných údajov na personálne a mzdové účely. Kto je zodpovedná osoba. Kto je dotknutá osoba. Spracovanie osobných údajov. Ďalšie otázky a odpovede.