Cíle a cestovní mapa vedoucí k SEPA
V Bielej knihe EPC je cieľ v podobe SEPA definovaný ako podoba platby vnútri oblasti, posielanej všetkými občanmi a inštitúciami. Nazeranie na SEPA (Single Euro Payment Area) ako na dôležitý príspevok k finančnej integrácii Európy. Zavedenie eura vytvorilo pre takúto integráciu vhodné podmienky. Výhody SEPA. Význam SEPA pre bankovníctvo. Scenár na dosiahnutie SEPA.