Chceme kvalitné a chutné potraviny? - Kusý, Daniel
Potreba medzinárodnej harmonizácie v oblasti bezpečnosti potravín. Príprava normy ISO 22000- systému riadenia zdravotnej nezávadnosti potravín v celom dodávateľskom reťazci. Dobrovoľný štandard aplikovateľný pre všetky organizácie, ktoré sú súčasťou dodávateľského reťazca.