Zhodnotenie vybraných častí domáceho finančného trhu za rok 2004
Nerovnomerná rozvinutosť finančného trhu SR. Stagnovanie kapitálového trhu. Peňažný trh a likvidita. Vývoj primárneho trhu štátnych dlhopisov v roku 2004. Sekundárny trh s cennými papiermi. Vývoj benchmarkových štátnych dlhopisov. Vývoj obchodovania s akciami a dlhopismi v roku 2004. Kolektívne investovanie, reprezentované hlavne otvorenými podielovými fondami - najrýchlejšie sa rozvíjajúci segment domáceho finančného trhu v roku 2004. Výmenný kurz a devízový trh. Výraznejšie charakteristiky domáceho trhu zaznamenané počas roku 2004.