Ekonomika SR rastie, nezamestnanosť klesá - Sotník, Alexander
Údaje Štatistického úradu SR o pozitívnom ekonomickom vývoji a raste životnej úrovne. Rast reálnych miezd v 1. štvrťroku 2005. Pozitívne ekonomické ukazovatele, pokles miery nezamestnanosti. Z dlhodobého aspektu - zaostávanie za ostatnými krajinami. Perspektíva ďalšieho rozvoja - znalostná ekonomika.