Dôchodková reforma sa neskončila, zmeny ešte prídu - Záborský, Ján
Dôchodková reforma na Slovensku ešte nie je ukončená, treba očakávať ďalšie zmeny. Úprava valorizácie dôchodkov. Valorizácia a inflácia. Odďaľovanie základného prvku reformy - sľubovaná plná zásluhovosť - dôvody. Problém prefinancovania prvého piliera reformy. Finančná stabilita druhého piliera je závislá od konštrukcie anuít (doživotné dôchodky). Trh s anuitami ešte na Slovensku neexistuje. Otázka presunu medzi fondami. Problémy DSS.