Úrokové sazby ČNB v českém právním řádu - Ossendorf, Vít
Úrokové sadzby vyhlasované Českou národnou bankou vo všeobecne záväzných právnych predpisoch ČR. Návrh nového spôsobu odvodzovania úrokovej sadzby. Príklad z Európskej únie. Použitie nových foriem úrokových sadzieb v českom právnom poriadku.