Návrh koncepcie na zvýšenie kvality v oblasti finančného výkazníctva a auditu
Nevyhnutnosť zabezpečenia dohľadu nad audítorskou profesiou - návrh na vytvorenie Úradu pre finančné výkazníctvo a dohľad nad audítorskou profesiou, dôvody pre zriadenie Úradu, koncepčný zámer. Navrhovaná účinnosť zákona je od 1. septembra 2006.