Američania vedia riadiť efektívnejšie - Múčka, František
Porovnanie amerických a európskych manažérov ľudských zdrojov. Američania riadia efektívnejšie. Pre európske firmy sú typické nízka flexibilita, málo odvahy a horšie výsledky. Anglosaský a kontinentálny typ európskeho manažmentu. Využívanie outsourcingu. Poradcovia pre ľudské zdroje - ich financovanie.