Štatistická správa o základných vývojových tendenciách v hospodárstve SR v 1. štvrťroku 2005 a prognóza vývoja na rok 2005
Hospodárstvo SR z pohľadu produkčného, z hľadiska spotreby. Celková tvorba hrubého kapitálu. Konečná spotreba domácností, verejnej správy. Zahranično-obchodná činnosť. Bežné príjmy domácností. Zisk v oblasti dôchodkov podnikateľských sektorov v korporáciách nefinančného a finančného sektora. Príjmy štátneho rozpočtu, inflácia. Demografické údaje. Zamestnanosť, nezamestnanosť, mesačná mzda. Štatistika za 1. štvrťrok 2005. Prognózy.