Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 395/2002 Z.z. o archívoch a registratúrach v znení neskorších predpisov
Zmeny a doplnky k zákonu č. 395/2002 Z.z. o archívoch a registratúrach. Zákon nadobúda účinnosť 1. 8. 2005. Dôvodová správa k návrhu novelizácie zákona. Vykonávacia vyhláška č. 251/2005 Z.z.