Stav politického prostredia ako faktor investičnej atraktívnosti v štátoch strednej a východnej Európy - Dudáš, Tomáš, 1976-
Analýza súčasného stavu politického prostredia v štátoch strednej a východnej Európy. Vzťah medzi stavom politického prostredia v jednotlivých štátoch a prílevom PZI. Politická stabilita. Stav právneho prostredia. Byrokratické procedúry. Korupcia. Dĺžka a náklady konkurzov vo vybraných štátoch SVE. Index vnímania korupcie v štátoch SVE v roku 2003. Zákonodarstvo v oblasti PZI.