Záverečné hodnotenie interného grantového projektu č. 08 za obdobie rokov 2002-2004 "Úloha nástrojov finančnej politiky v prístupovom procese SR do EÚ vo vybraných oblastiach" - Schultzová, Anna
Otázky, ktorými sa zaoberali riešitelia Katedry financií EU počas rokov 2002-2004 - stručný pohľad. Splnenie cieľov interného grantového projektu za rok 2004 - vytýčené oblasti: problematika verejných financií vrátane programového rozpočtovania a fiškálnej decentralizácie, finančný manažment verejných financií, optimalizácia daňového systému, finančná politika štátu a finančná decentralizácia, využitie medzinárodných účtovných štandardov vo verejnej správe - stručné informácie o riešení otázok vytýčených oblastí.