Ľudský rozvoj v SR - Grmanová, Eva
Analýza ukazovateľov základných oblastí ľudského rozvoja v SR a ich porovnanie z medzinárodného hľadiska. Pojem a charakteristika ľudského rozvoja. Zložky indexu ľudského rozvoja. Ľudský rozvoj a vzdelanie. Ľudský rozvoj a životná úroveň.