Politická decentralizácia v štátoch Visegrádskej štvorky - Neupauerová, Eva
Súčasný stav územného a správneho usporiadania štátov Visegrádskej štvorky s osobitným zreteľom na jednotky územnej samosprávy. Komparatívna analýza.