Zásady priemyselnej politiky SR pre obdobie do roku 2013 - Mečár, Miroslav
Stav a vývoj jednej zo spoločných politík EÚ. Smerovanie priemyselnej politiky SR v etape po vstupe do EÚ vo väzbe na výzvy priemyselnej politiky v rozšírenej Európe. Prístupy SR k priemyselnej politike po vstupe do EÚ. Priority priemyselnej politiky SR a ich plnenie.