Analýza nezamestnanosti v okrese Trenčín - Petrušová, Dagmar
Sociálny a ekonomický dosah nezamestnanosti v jednotlivých regiónoch Slovenskej republiky. Analýza nezamestnanosti v okrese Trenčín v období rokov 2000 2004. Problém vytvárania adekvátneho počtu nových pracovných miest.