Vývoj vedy a techniky v SR a nástrojov implementácie jej výstupov do praxe - Prno, Ignác
Charakteristika súčasného stavu v SR a EÚ o oblasti vývoja vedy a techniky. Zavádzanie inovácií v ekonomike SR. Centrá vzdelávania a výskumu a vývoja. Prepojenie výskumu a vývoja na podnikateľskú sféru. Alternatívny scenár vývoja s rozborom dopadov a návrhom strategických iniciatív v oblasti nepriamych nástrojov na podporu implementácie vedy a techniky do praxe.