Rusko: pre automobilky fantastický trh - Húsková, Miroslava
Rozhovor autorky článku s riaditeľom divízie Škoda Auto vo Volkswagen Group Rusko o predaji automobilu Škoda a Volkswagen v Rusku.Vybudovanie klientskej orientácie. Plánovaná výstavba spoločného závodu. Charakteristika ruského automobilového trhu. Prognózy rozvoja trhu s automobilmi. Náklady na pracovnú silu. Podnikanie v Rusku.