Štátna pomoc po vstupe do EÚ - Šumský, Tibor
Po vstupe Slovenska do EÚ sa stala legislatíva únie všeobecne záväznou aj pre podmienky SR. Táto skutočnosť sa výrazne dotýka aj oblasti štátnej pomoci. Právny rámec poskytovania štátnej pomoci v SR. Proces poskytovania štátnej pomoci. Poukázanie na viaceré nedostatky poskytovania štátnej pomoci v rámci súčasne platnej legislatívy.