Ako vypočítať výšku cestovných náhrad - Balažovič, Viktor
Okruh osôb, na ktoré sa zákon o cestovných náhradách vzťahuje. Používanie auta pri pracovných cestách. Výdavky na pracovné cesty uznané ako daňový výdavok. Stanovenie výšky cestovných náhrad pre podnikateľa a zamestnanca. Čo musí, prípadne nemusí zamestnávateľ poskytnúť zamestnancovi pri pracovnej ceste. Podmienky podľa Zákonníka práce. Výdavky fyzických osôb - podnikateľov na pracovné cesty.