Opatrenia fiškálnej politiky v SR v procese zefektívňovania hospodárenia verejnej správy - Švolíková, Oľga
Prestavba systému verejných financií, zmeny v riadení verejných financií. Plán konsolidácie verejných financií. Decentralizácia vo verejnom sektore. Komplexná reforma verejných financií - reforma príjmovej strany, reforma výdavkovej strany, reforma riadenia verejných financií. Odporúčania OECD k procesu realizácie reformy verejného sektora.