Prenájom nemocníc: Penta uspela v Prešovskom kraji - Devánová, Andrea
Záujem finančných skupín v zdravotníctve. Prenájom nemocnice v Humennom finančnou skupinou Penta Investments. Transformácia ďalších nemocníc v Prešovskom kraji. Obavy samosprávy kraja. Podiely finančnej spoločnosti v zdravotných poisťovniach.