Hyundai úspešne preniká na rozvíjajúce sa trhy
Úspešné etablovanie automobilky Hyundai v Indii, Číne a v Rusku. Strategický cieľ kórejskej automobilky. Negatívne skúsenosti v Kanade a v Brazílii. Nárast exportu z kórejských fabrík.