Adjustment processes in Slovak manufacturing enterprises during the years 2002 - 2004 - Majtán, Miroslav
Výsledky prieskumu v slovenskej priemyselnej podnikovej sfére, ktorý sa uskutočnil v roku 2004 a bol zameraný na posúdenie zmien v adaptačných procesoch v súvislosti so vstupom na spoločný trh EÚ.