Napriek reformám zostávajú problémy - Gossányi, Vojtech
Situácia v podnikateľskom prostredí na Slovensku. Vplyv vládnych reforiem na podnikateľské prostredie. Uvedenie niekoľkých príkladov z praxe. Existenčné ťažkosti malých a stredných podnikov. Rozdielny meter na podnikateľov.