Fondy predvstupovej pomoci EÚ a SR - Alexy, Martin, 1976-
Cesta Slovenska k EÚ. Predvstupové fondy - program PHARE, ISPA, SAPARD. Systém riadenia programov v SR, čerpanie finančnej pomoci v rámci programov. Skúsenosti s využívaním predvstupových fondov v SR.