Vývoj cien panelových bytov v SR pred a po vstupe SR do EÚ - Belanová, Katarína, 1978-
Štatistické údaje o bytoch na Slovensku. Hlavné argumenty ovplyvňujúce ceny bytov. Priemerné ceny starých bytov podľa regiónov. Agregovaný dopyt a ponuka - súčasná situácia. Objem poskytnutých úverov na bývanie. Podiel hypotekárnych úverov na financovanie rozvoja bývania. Štátna prémia k stavebnému sporeniu. Rozpočtové prostriedky vyčlenené na podporu bývania - štátna podpora bytovej výstavby. Výstavba bytov v SR. Agregovaný dopyt a ponuka - vyhliadky na pokles cien.