Neuroekonómia: budúcnosť ekonomickej vedy? - Baláž, Vladimír
Ľudská psychológia potrebná na vysvetlenie ekonomických rozhodnutí. Vznik behavioriálnej ekonómie a udelenie Nobelovej ceny za túto ekonómiu. Novovznikajúca veda - neuroekonómia. Čo sa deje v mozgu, keď ľudia robia rozhodnutia. Výskumy v tejto oblasti. Neuroekonómia a ekonomická politika.