Železnice chcú s europeniazmi pod Dunaj - Sedlák, Miro
Otázka projektu prepravy tunelom pod Dunajom sa stáva reálnou. Po vstupe do únie sa Bratislava stáva súčasťou medzinárodného koridu, čo jej umožňuje pokryť 80 perc. rozpočtu projektu europeniazmi z Kohézneho fondu. Projekt je rozdelený na päť častí. Prínosy projektu. Plány železnice a bratislavského magistrátu - rozpory.