Ako vytvoriť poznatkové pracovisko
Vplyv organizačnej štruktúry na prácu poznatkových (vedomostných) pracovníkov. Schopnosť odovzdávať vedomosti ako kľúčová hodnota. Vytvorenie vedomostnej stratégie vedenia. Analýza sociálnej siete. Komunikácia v organizácii. Pracovné prostredie ako faktor výkonnosti poznatkových pracovníkov. Informačné technológie na pracovisku.