Piva sa predalo opäť o niečo menej - Gossányi, Vojtech
Nepriaznivý dopad zvýšenia spotrebných daní v r. 2003 na predaj piva. Globalizácia v pivovarníctve. Dominantná časť trhu rozdelená medzi dvomi nadnárodnými spoločnosťami. Znižovanie cien v obchodných reťazcoch. Podiel jednotlivých pivovarov na produkcii piva v 1. polroku 2005. Celkový predaj slovenského piva na domácom a zahraničnom trhu za prvý polrok rokov 2000-2005.