Fiskální politika v rámci konvergenčního programu ČR a jeho dopady na resort MO - Brizgalová, Lenka
Fiškálna politika v rámci konvergenčného programu Českej republiky. Príspevok rozoberá prvú a druhú etapu reformy verejných financií, vývoj príjmov a výdavkov v Čechách. Výdavkové reformy schválené v prvej faze reformy verejných financií. Dopad reformy verejných financií na rezort Ministerstva obrany, aktuálna problematika DPH v armáde.