Prehlbovanie algoritmického myslenia v procese výučby na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave - Chudá, Daniela
Pojem katalóg algoritmov. Štruktúra katalógu. Ilustrácia obsahu katalógu. Aplikácia katalógu v iných oblastiach.